кадър и видео: ATP Tour, youtubСпоред гиганта Tennis Warehouse причината за

...
кадър и видео: ATP Tour, youtubСпоред гиганта Tennis Warehouse причината за
Коментари Харесай

COVID доведе до недостиг на тенис топки в САЩ

кадър и видео: ATP Tour, youtub

Според колоса Tennis Warehouse повода за дефицита е комбинация от забавяния в доставката на топките, както и усложнените Коронавирус протоколи, водещи до понижаване на продукцията им.

След първите 7 гейма и на всеки 9 по-късно – това е интервалът, след който комплектът топки се сменя в мачовете на професионално равнище. На аматьорско всичко зависи от персоналните ви желания и финансови благоприятни условия, само че надали има някой, който не обича да играе с нови топки (и техния аромат!). Само че, в случай че сте в Съединени американски щати, то може наложително да ви се наложи да играете със остарели топки, пише .

Причината е, че в Америка има дефицит на тенис топки. За това осведоми редакторът на известния уебсайт Vice – Арън Гордън. Като всеки различен фен на тениса, Гордън желае да си купи нови топки преди да поиграе с другар на корта. Насочва се към магазин от веригата Target, само че получава отговор, че топките са доста търсени и се изчерпват още при идването им.

Желанието на журналиста да играе с нови топки го кара да поръча 24 кутии онлайн. Само че се оказва, че съвсем всички онлайн магазини са обратно с доставките. „ В момента имаме дефицит на тенис топки “ – признава пред него Нанси Зин, представител на един от одобрените дистрибутори на тенис екипировка в Съединени американски щати.



В Съединени американски щати водещите играчи във връзка с продажбата на тенис топки са два: Head (притежаващ и Penn) и Wilson.

Топките на Head се създават в Китай, а тези на Wilson в Тайланд. Penn затвори завода си в Аризона през 2009-а и от този момент разчита на доставките от Китай. Само че във времената на Covid те се бавят поради проблеми с приемането им на пристанищата по американския западен бряг, където има голям дефицит на личен състав.

Към момента не е известно по кое време казусът ще бъде позволен. Според представител на Tennis Warehouse се чака нова доставка в средата на септември, само че всичко зависи от производителите. В това отношение може да им помогне и по-малкият интерес към закупуване на топки след края на лятото.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР